top of page

Perseids Meteor Shower at Troodos Geopark Visitors Center!

Παρατήρηση Αστεριών (Περσείδες) στο Γεωπάρκο Τροόδους!


Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη βραδιά κάτω από τα αστέρια στις 12 Αυγούστου στο Κέντρο Επισκεπτών του Γεωπάρκου Τροόδους! Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε μια ειδική εκδήλωση για να γιορτάσουμε τη θεαματική βροχή αστεριών, ένα ουράνιο φαινόμενο που στολίζει τον ουρανό μας μία φορά το χρόνο.


Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:


- Ημερομηνία: 12 Αυγούστου


- Τοποθεσία: Κέντρο Επισκεπτών Γεωπάρκου Τροόδους


- Ώρα: Ξεκινά στις 19:00


Τι να Περιμένετε:


- Παρατήρηση Αστέρων: Ζήστε τη μαγεία της βροχής αστεριών με καθαρές όψεις από την καρδιά του Γεωπάρκου Τροόδους. Οι Περσείδες είναι γνωστές για τους φωτεινούς και πολυάριθμους μετεωρίτες τους, υποσχόμενες μια νύχτα γεμάτη θαύματα.


- Χαλαρωτική Ατμόσφαιρα: Απολαύστε μια ήρεμη βραδιά στον εσωτερικό αύλειο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών, με χαλαρή μουσική που δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για παρατήρηση αστεριών. Αλλά και στην εξωτερική αυλή όπου η φύση θα έχει το δικό της ρεπερτόριο


- Γνωρίστε Άτομα με Παρόμοια Ενδιαφέροντα: Αυτή η εκδήλωση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος για τα βουνά και τον νυχτερινό ουρανό.


- Σνακ και ποτά θα είναι διαθέσιμα σε σύστημα αυτοεξυπηρέτησης, με πληρωμή ανάλογα με την κατανάλωση.


Είσοδος: Δωρεάν


Φέρτε τους φίλους και την οικογένειά σας, και βεβαιωθείτε ότι θα έχετε άνετα και ζεστά ρούχα για να απολαύσετε το μαγευτικό θέαμα των αστεριών. Είτε είστε έμπειρος αστρονόμος είτε απλά κάποιος που απολαμβάνει την ομορφιά του νυχτερινού ουρανού, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία.


Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την πιο χαλαρωτική νύχτα κάτω από τα διαττόντα αστέρια στο Γεωπάρκο Τροόδους. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!


0 views0 comments

Comments


Special Offers

bottom of page